Phone

06-52505588

Email

info@yogic-life.nl

Naast leefstijl consultaties en begeleiding verzorgt Yogic Life ook yogalessen in de wijk Ypenburg in Den Haag. Elke nieuwe student wordt zorgvuldig beoordeeld om hun persoonlijke behoeften en mogelijkheden vast te stellen.  Op basis daarvan stellen we samen een traject van yoga en meditatie op dat rekening houdt met de levensstijl en doelen die de student op het gebied van yoga en meditatie nastreeft.  Hieronder vindt u meer informatie over onze lessen.

  • Yoga en meditatie. Fysieke yoga zorgt voor fitheid en flexibiliteit van het lichaam. Meditatie helpt om stress te verminderen, geestelijke harmonie te bereiken en helpt bij het in verbinding te staan met jouw authentieke zelf. Vanwege Covid-19 worden deze lessen voorlopig alleen online verzorgd (maandagavond van 18.30 – tot 19.45 uur en woensdag van 8.00 tot 9.15 uur).
  • Privelessen. Op afspraak verzorgen wij ook op lessen op maat voor individuen.
  • Yoga retreat. Yogic life organiseert jaarlijks yogaretreats, waarbij deelnemers gedurende een heel weekend participeren in verdiepende activiteiten op het gebied van yoga en meditatie (momenteel on-hold vanwege Covid-19).
  • Community Yoga. Community Yoga is een aciviteit om door middel van yoga kansarme groepen van mensen te begeleiden om potenties bij zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen voor verbetering van de eigen leefsituatie en voor emancipatie in de samenleving (momenteel on-hold vanwege Covid-19).
  • Yoga walk. Voor (kleine) groepen organiseert Yogic Life meditatieve wandelingen door natuurrijke wandelgebieden.

Online lessen: Wekelijks worden twee yogalessen online verzorgd via Zoom.

Voor meer informatie kunt u contact maken met Yogic Life.