Phone

06-52505588

Email

info@yogic-life.nl

Denk je aan yoga, dan denk je aan India, het land waar yoga haar oorsprong heeft. Graag nemen we jou mee naar dit betoverende land, waar we naar de yoga hoofdstad van de wereld zullen gaan, namelijk Rishikesh. Deze bijzondere plek ligt aan de oevers van de heilige rivier de Ganges en van hieruit kijk je naar de prachtige en indrukwekkende bergketens van de Himalaya.

De reis zal plaatsvinden van 4 t/m 11 maart 2023. We nemen je een week lang mee naar spirituele en historische plekken in Rishikesh en omgeving. Daar zullen we mediteren, yoga-oefeningen doen, Ganga arti bijwonen en genieten van de eeuwenoude energie die je volop voelt in Rishikesh. Behalve Rishikesh gaan we ook naar Haridwar, Devprayag, Vashistha Cave, bewonderen we de zonsopkomst bij Kunjapuri Devi Tempel en meer. Verder zal er ook ruimte zijn voor vrije tijd om bijvoorbeeld te genieten van een ontspannende Ayurvedische massage. Tijdens de reis is het ook Holi en dit kleurrijke festival zullen we samen vieren in Rishikesh.

Kortom, een compleet verzorgde yoga reis naar Rishikesh en omgeving!

Gun jij jezelf een onvergetelijke ervaring en ga je mee?

Deelnamekosten: € 950,- p/p

Inbegrepen: volledig verzorgd programma, accommodatie voor alle nachten (op basis van 2-persoonskamers*), lokaal vervoer, 3 vegetarische maaltijden per dag, pick-up van Dehradun airport, 1 Ayurvedische massage. * Voor een éénpersoonskamer geldt een toeslag van € 15 per nacht.

Niet inbegrepen: vliegticket, visum, reisvaccinaties, verzekeringen

Deze reis gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

Om mee te gaan, word je verzocht om bijgaand Aanmeldingsformulier Yoga Retreat India 2023 in te vullen en te sturen naar: janice.aliar@gmail com.

Voor meer informatie kun je mailen naar: janice.aliar@gmail.com

#yoga #retreat #India #Rishikesh #Ganga #meditatie #bergen #ontspanning #reis #zen #ademhaling

Recommended Articles