Phone

06-52505588

Email

info@yogic-life.nl

UITNODIGING: Yoga Zomer Retreat 13 t/m 15 augustus 2021

Zeer verheugd zijn we om eindelijk weer een Yoga Retreat te kunnen organiseren! Van 13 t/m 15 augustus 2021 verwelkomen we jou graag in de rustgevende omgeving van de Utrechtse Heuvelrug op een prachtige locatie.

Wij bieden jou een compleet verzorgd weekend waarbij je volop kunt genieten van yoga, meditatie, ontspanning, natuur, heerlijk eten en de Health Club! Een wandeling door de duinen en een yoga nidra sessie maken tevens onderdeel uit van het programma.
Ook is er ruimte voor vrije tijd, zodat je zelf kunt bepalen wat jij wil doen.

Het Yoga Zomer Retreat vindt plaats in Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen. Dit luxueuze 4-sterrenhotel biedt diverse faciliteiten, zoals een Health Club met binnenzwembad, sauna en stoombad, maar ook gratis parkeergelegenheid en nieuwe kamers met een eigen balkon, airconditioning, bad & douche en Nespresso & thee op de kamer. Alleen de locatie al brengt je tot rust!

Tijdens het Yoga Zomer Retreat sta jij centraal, kom je weer in verbinding met jezelf en beleef je een zuivere quality me-time, zowel voor je lichaam als voor je geest. Twee ervaren yogadocenten (Yograj & Janice) nemen jou mee op een reis door jouw lichaam, door jouw geest en naar jouw ademhaling. Het programma bestaat uit een mooie balans van fysieke yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen en yoga nidra. Toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens het weekend zul je ook proeven wat stilte met jou kan doen, wat de natuur jou te vertellen heeft en mag je heerlijk genieten van een zwembad, sauna en Turks stoombad. Kortom, veel ontspanning en een ware traktatie voor jezelf!

Wat krijg je?

  • een compleet verzorgd programma (met yoga, meditatie, ademhaling, yoga nidra en meer)
  • 2 overnachtingen in een luxe kamer (met balkon, airconditioning, bad & douche, Nespresso & thee)
  • 2x ontbijt
  • 2x diner (vegetarisch/vegan)
  • lunch en refreshments
  • toegang tot de Health Club met zwembad, sauna en Turks stoombad

Kortingsactie op het Yoga Zomer Retreat

Op 21 juni is het Internationale Yoga Dag. En om dat te vieren, geven we de hele maand juni een mooie korting van 10% op deelname aan het Yoga Zomer Retreat in augustus! De korting kan oplopen tot zo’n €50 per persoon. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is jouw aanmelding deze maand compleet te maken. Dus meld je snel aan en profiteer van deze aantrekkelijke korting! Aanmelden via: info@janice-aliar.com

3 persoonskamer -> € 365 p/p wordt: € 328 p/p

2 persoonskamer -> € 399 p/p wordt: € 359 p/p

1 persoonskamer -> € 489 p/p wordt: € 440 p/p

Programma:
Klik hier voor het programma

Aanmelden:
Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Meer informatie:
Stuur een e-mail naar: info@janice-aliar.com of bel Yograj: 06-52505588 of bel Janice: 06-48326802

Mogelijk gemaakt door: Sapna Foundation en Yogic Life

Recommended Articles