Phone

06-52505588

Email

info@yogic-life.nl

Hebben jullie zo aan het begin van het jaar ook weer allerlei goede voornemens? Hoog op de lijst van voornemens staat bij velen “een gezonde leefstijl opbouwen”. Ik kan je daarbij helpen, ik organiseer namelijk een Plant-based Yoga Challenge. Wat houdt dit in:
– 1 maand lang eet je uitsluitend plantaardig voedsel;
– 1x per week doe je yoga onder mijn begeleiding;
– Je bouwt een dagelijkse yoga routine op.

De Challenge is helemaal gratis en beschikbaar voor een ieder. Ik verwacht wel dat je gemotiveerd bent om tijd en energie te willen stoppen in het verbeteren van jouw eigen gezondheidssituatie.Op zaterdag 15 januari 2022 begint de Challenge. Op die dag geef ik ook een toelichting op de Challenge. Vanwege corona beperkingen vinden alle activiteiten online plaats. Spreekt dit jou aan, stuur mij dan even een privé bericht.

Recommended Articles